top of page
lauwerspubliciteit_beeldbewerking_01_72d

bewerken van afbeeldingen

Bij foto-opnames wordt er steeds gestreefd naar een optimaal resultaat. Nochtans zijn digitale nabewerkingen van je beeld van cruciaal belang. Bij de nabewerking legt Lauwers Publiciteit de lat zeer hoog. Je beeld wordt extra kritisch bekeken en gecorrigeerd waar nodig. Oneffenheden worden weggewerkt, kleuren worden geoptimaliseerd, … 

 

 

KLEURCORRECTIE

Te donkere, te felle of te grauwe kleuren, … Het menselijk oog is hier zeer gevoelig voor. De positieve uitstraling die je met je bedrijf of product wil bereiken, zal met slechte beelden eerder als negatief ervaren worden. Lauwers Publiciteit maakt van je beeld een ultiem pareltje door de nodige kleur- en contrastcorrecties.

 

 

VRIJSTELLEN & SAMENVOEGEN

Vrijstellen of détoureren is een techniek waarbij een bepaald fragment van je beeld wordt afgezonderd van het geheel. Door de achtergrond transparant te maken is het mogelijk om het vrijgestelde deel van het beeld op elke achtergrond te plaatsen. Hierdoor kan je meerdere beelden samenvoegen tot één toonbaar resultaat.

 

 

VECTORISEREN VAN LOGO'S

Vectoriseren is het omzetten van een bitmap-afbeelding naar een lijntekening. Een logo met een .jpg of .png bestandsstructuur is opgebouwd uit pixels en zal bij het uitvergroten zijn scherpte verliezen. Daarom herwerken we je logo tot een vectorieel bestand zodat het onbeperkt vergroot kan worden zonder kwaliteitsverlies.

bottom of page