top of page
lauwerspubliciteit_over_01_72dpi.jpg

over Lauwers Publiciteit

Lauwers Publiciteit is een gepassioneerd grafisch bureau dat de focus legt op een stijlvolle vormgeving en een sterke visuele communicatie. Als “one-stop full service bureau“ streven we ernaar om steeds weer praktische oplossingen te bieden aan al je opdrachten. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we dan ook de nodige kennis om je te adviseren bij elke stap van het productieproces: van eerste voorstel tot afgewerkt product. 

 

Het trouwe cliënteel van Lauwers Publiciteit bestaat uit zelfstandige ondernemers, kmo’s, bedrijven en organisaties in verschillende sectoren in zowel binnen- als buitenland. Dat onze aanpak succesvol is, blijkt zonder meer uit onze portfolio.

HOE GAAN WE TE WERK?

Creativiteit begint bij een goed gesprek. In dit gesprek luisteren we aandachtig naar al je wensen. Verwacht van ons geen overdonderende marketingvisie, maar een weldoordachte aanpak van al je projecten met oog voor de noden, doel, timing, budget ...  Door regelmatig de nodige kwaliteitscontroles uit te voeren tijdens alle fases van het productieproces, kunnen wij dan ook een perfect afgewerkt product garanderen.

bottom of page