top of page
lauwerspubliciteit_huisstijl_01_72dpi.jp

creatie van huisstijl

Je huisstijl is de visuele vormgeving die het imago en de herkenbaarheid van je bedrijf of product vergroot. Door je te onderscheiden op een unieke en creatieve manier draagt dit bij aan je naamsbekendheid. Daarom is het aangewezen om je huisstijl consequent toe te passen voor al je drukwerk en communicatie, zowel offline als online.

Huisstijl is meer dan enkel een logo; het is het 'volledige pakket'. Lauwers Publiciteit creëert een passend imago voor je onderneming en geeft je bedrijf of product een 'ziel'. Door de perfecte mix van typografie, kleurgebruik, kenmerkende vormen én een dosis creativiteit maken we van jouw merk een sterk merk.

REBRANDING

Wanneer je merkt dat je huidig logo aan vernieuwing toe is of wanneer je huisstijl zijn gebreken begint te vertonen, dan moet je zeker een rebranding overwegen. Lauwers Publiciteit pakt de 'renovatie' van je merk zorgvuldig aan en gaat het opnieuw voor je op punt zetten. We zorgen voor een nieuwe verfrissende stijl die mooi aansluit op het verleden, maar ook duidelijk een nieuw begin afbakent.

HUISSTIJLHANDBOEK

Lauwers Publiciteit maakt voor jou een overzichtelijk en volledig huisstijlhandboek. Zo garanderen we dat je een duidelijk overzicht hebt hoe je huisstijl op de juiste manier gebruikt moet worden. Wanneer er geen duidelijk stramien en richtlijnen zijn, is de kans groot dat je medewerkers of collega's zelf iets in elkaar gaan knutselen. Dit moet zeker vermeden worden.

bottom of page