top of page
lauwerspubliciteit_kalenders_01_72dpi.jp

kalenders & agenda's

WANDKALENDERS

 

De kalender met weeknummering, aanduiding van feestdagen, een handige verschuifbare dagaanwijzer en eventuele ruimte voor korte memo's zijn een echte eyecatcher. Door de combinatie van een overzichtelijk calendarium en een grote ruimte voor je publiciteit zijn onze wandkalenders een gewild object. Lauwers Publiciteit komt met een fraai ontworpen kopstrook tegemoet aan al je reclamewensen. Alle standaardkalenders zijn plooibaar tot postformaat en kunnen geleverd worden met bijhorende en gepersonaliseerde omslagen.

 

 

BUREELKALENDERS

 

De bureelkalender is een kleine handige desktopkalender en de ideale partner voor op kantoor. Bovendien is het een mooie manier om een jaar lang in beeld te zijn bij je klanten en relaties. Iedere bureelkalender biedt ruimte voor publiciteit en kan worden bedrukt met het logo of de gegevens van je bedrijf. Lauwers Publiciteit geeft je bureelkalender een persoonlijk en uniek karakter.

 

 

BUREELONDERLEGGERS

 

Voor planning, voor notities tijdens het telefoneren of gewoon wat ruimte voor uw creatieve bevliegingen. Een bureelonderlegger vormt een onmisbaar notablok op elk bureau. Lauwers Publiciteit voorziet je onderleggers van een gepersonaliseerde opdruk. Geef je onderleggers als relatiegeschenk en krijg zo een prominente plaats op het bureau van je klanten of prospecten.

bottom of page