top of page
lauwerspubliciteit_vlaggen_01_72dpi.jpg

vlaggen & windbanners

Door de wapperende beweging trekken vlaggen steeds je aandacht. Naast het leveren van een maximale attentiewaarde moeten ze ook een slag of stoot kunnen verdragen. Om de meest extreme weersomstandigheden te kunnen trotseren, dienen duurzame materialen gebruikt te worden.

 

Lauwers Publiciteit zorgt voor de realisatie van kleurechte vlaggen met een haarscherpe weergave. We bieden je vlaggen aan in zeefdruk en digitale druk, alsook verschillende soorten doekmateriaal en confectie. De afwerking bepaalt niet enkel het uitzicht, maar zal ook de levensduur van je vlag bepalen. Ook voor bijbehorende masten en accessoires ben je bij Lauwers Publiciteit aan het juiste adres.

 

 

WINDBANNERS (BEACHFLAGS)

In tegenstelling tot gewone vlaggen zullen windbanners steeds voor een optimale zichtbaarheid zorgen. Door de vorm van dit type vlaggen blijft je beeld steeds zichtbaar, ook al is het windstil! Bij wind draaien onze weersbestendige windbanners steeds mee, waardoor ze altijd in het oog zullen springen.

 

De windbanners met bedrukte vlag, mast en bijhorende accessoires zijn opgezet in een handomdraai. Nadien zijn ze eenvoudig weer op te bergen en te transporteren in een handige draagtas. Uiteraard helpen we je graag bij de keuze uit de vele varianten, formaten en vormen, zodat het design steeds optimaal tot zijn recht komt.

bottom of page